Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

 

Copyright and Photo by Calin.photography

 

Opskriften på hvordan du tiltrækker mere overflod i dit liv
 

Måske kender du mennesker, der altid har udfordringer med overflod? Som igen og igen tiltrækker med de samme udfordringer?

Eller måske har du selv prøvet det?


Så læs lige med her og lær hvorfor det sker og hvordan du stopper det,  – og selvfølgelig får du også mine 3 bedste tips, så du allerede kan begynde at tiltrække andre resultater, så snart du har læst artiklen færdig.


I mit arbejde som Danmarks eneste Certified Law of Attraction Facilitator møder jeg dagligt mennesker, som synes det er en udfordring at skabe en stabil strøm af overflod. Mange kommer til mig fordi de har kæmpet i årevis for at ændre på situationen - men hidtil uden held.


Mit arbejdsredskab er Loven om Tiltrækning.

I gennem årerne har jeg hjulpet i hundredvis af mennesker med at tiltrække mere overflod ind i deres liv, så jeg ved rent faktisk hvad jeg taler om.


Vil du også kende opskriften på, hvordan du tiltrækker mere overflod i dit liv?


Først og fremmest skal du vide hvordan Loven om Tiltrækning virker. Loven om Tiltrækning virker ud fra princippet om, at lige tiltrækker lige.

Med andre ord, betyder det at det du er mest optaget af, også er det du giver mest energi til og den energi bliver spejlet tilbage til dig. Derfor er det vigtigt at du lærer hvordan du holder dit fokus mere på det du ønsker, end det du ikke ønsker.


Hvis du vil lære de basale principper for hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, så se hvornår den næste intro aften er i nærheden af dig. Eller du kan få videoen med 30 minutters grundtræning i Loven om Tiltrækning. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig den ugentlige inspirationsmail, som du selvfølgelig altid kan framelde igen.


Men tilbage til hvad det handler om i denne artikel - nemlig overflod.

Er du klar over at langt de fleste mennesker, er mere optagede af at fokusere på det, som de IKKE har og det som de mangler, fremfor det modsatte?


Det gælder også når det handler om overflod.


Hovedårsagen til at du bliver ved med at tiltrække den samme dårlige økonomi igen og igen, er ganske enkelt fordi du har mere fokus på det, der mangler og på det du ikke har. Det vil sige at du fokuserer mere på at du ikke har penge nok frem for det modsatte.


Det du skal holde dit fokus på, er faktisk på det, som du allerede har og som fungerer.
Det lyder jo let nok. Desværre sker der det for de fleste, at de faktisk lykkes godt og grundigt med at spænde ben for sig selv.

Benspændet hedder: Begrænsende overbevisninger.


Begrænsende overbevisninger stammer fra det du er vokset op med. Det du tror er sandheden om den verden du lever i. Men den gode nyhed er at du kan ændre dine overbevisninger, så du begynder at tro på en anden sandhed om verden.


Så hvis du vil ændre din sandhed om overflod, så start med disse 3 lette trin:


Trin 1:
Sæt daglig pris på alt det du allerede har. Både ting, mennesker, oplevelser og penge. Du kan evt. indføre en rutine i din dagligdag, hvor du starter dagen med at skrive 5 ting ned som du sætter pris på og som du er glad for i dit liv. Denne daglige taknemmelighed viser Loven om Tiltrækning, hvad du gerne vil have mere af. Du kan evt. bruge arbejdsbogen Sådan ændrer du dine vibrationer på 100 dage

Trin 2:
Flyt dit fokus. Øv dig i altid kun at have dit fokus på det, som du rent faktisk ønsker. Med andre ord, så sørg for at du tænker på den overflod du ønsker, at du taler om den overflod du ønsker, at du skriver om den overflod du ønsker. Og undgå for enhver pris at gøre det modsatte. Altså at have fokus på det du ikke ønsker.

Trin 3:
Skriv alle beviser ned dagligt, som du får på at din vibration er ved at ændre sig på dette område. De mindste beviser kan også bruges. Som f.eks. at du fik en gratis kop kaffe, et lift eller endda et godt råd. Start med det du har, og byg så ovenpå.

For jo bedre det bliver, jo bedre bliver det.

Hvis du har fået lyst til selv at lære mere om, hvordan du selv kan opnå mere overflod i dit eget liv, så kan du her læse mere om mit helt unikke og resultatskabende onlineforløb: Lær hvordan du tiltrækker mere overflod med Loven om Tiltrækning.

 

Forløbet udbydes et par gange om året, og der er et begrænset antal pladser. Hvis du have besked når næste hold udbydes, kan du skrive dig op på VIP listen. Det eneste du skriver dig op til, er til at får information vedrørende online forløbet: Lær hvordan du tiltrækker mere overflod med Loven om Tiltrækning - og du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

 

Tilmeld dig VIP overflodslisten >>>HER

 

 

 

 

Loven om Tiltrækning spejler dine vibrationer

 

Kender du det her med at andre mennesker gør eller siger noget, som du bliver påvirket af?

Eller måske kender du nogen der har oplevet det?

Måske på din arbejdsplads, i skolen, i dit parforhold eller måske i et venskab?

En eller anden siger eller gør noget, som påvirker dig følelsesmæssigt.

 

Det er som om din mand, kone, barn, forældre, ven, nabo eller hvem pokker det nu er, lige præcis ved, hvad de skal sige eller gøre for at trykke på dine knapper og få dig op i det røde felt.

 

Kender du det, så er det en god ide at læse videre.

 

Har du lagt mærke til at graden af, hvor meget andre trykker på dine knapper, er i direkte overensstemmelse med, hvor du selv befinder dig følelsesmæssigt på det givne tidspunkt?

Måske er det en af de der dage, hvor du bare er på kollissionskurs med verden inden du så meget som har fået en fod ud af sengen.

Pudsigt nok passer det så liiiige med at det er nøjagtig den samme dag, som alle de andre har sat et stort rødt kryds i kalenderen, hvor der står: HUSK at trykke mest muligt på Bentes knapper i dag.

Aj vel?

 

Årsagen er såmænd at Loven om Tiltrækning spejler dine vibrationer.

 

Hvis du er i tvivl om, hvad vibrationer er, kan du læse om dem HER .

Den vibration du sender ud, er den vibration Loven om Tiltrækning sender tilbage til dig i form af et resultat.

Andre mennesker trækker dig ikke ned. Andre mennesker gør ikke noget bevidst for at få dig op i det røde felt eller for at genere dig.

 

Det hele handler om de vibrationer du sender ud

Så når det er en af de dage der, hvor du vågner op og tænker: I dag skal de bare holde sig på lang afstand af mig...

Well, så har du allerede sat intentionen for, hvordan din dag kommer til at udfolde sig.

Når din vibration er negativ, tiltrækker du automatisk mennesker, ting og omstændigheder, som er et perfekt match til din vibration.

Og så er det, du får oplevelsen af, at hele verden har en plan i mod dig.

For jo værre det bliver, jo værre bliver det.

 

Løsningen er at du ændrer din vibration

 

Der er KUN en måde at få et andet resultat på, og det er ved at sende en anden vibration.

Så næste gang du oplever det som om hele verden er i mod dig, og at andre konstance træder dig over tæerne, så stop lige op og mærk efter hvor du selv er rent følelsesmæssigt.

Ændre dit fokus, så ændrer du også din vibration. Når din vibration ændrer sig, så ændrer resultaterne sig også automatisk.

Har du fået lyst til at lære mere om hvordan du gør, så findes der flere muligheder.

Blandt andet E-kurset: Det starter med TAk - Lær de 7 genveje der løfter din vibration. Eller måske har du lyst til at gå "all in" og tage med workshop og lære hvordan du trin for trin bruger Loven om Tiltrækning til at tiltrække mere af det du ønsker dig.

Du kan også starte med at tilmelde dig nyhedsbrevet, som kommer 1 gang om ugen.

Skab en fantastisk dag - eventyret venter derude

Bettina

 

 

 

Er du med i Facebook gruppen?

Jeg er forelsket!

Den der boblende, sitrende, spændte fornemmelse af sommerfugle og champagne propper-følelsen i kroppen...

Det vildeste sus..

 

Kender du den følelse?

Så læs blot videre

Måske er du enig med mig i, at det er en ret fed, som du godt kan blive en lille smule afhængig af?

Men sådan er livet bare ikke altid.

For vores respektive liv byder os hele tiden på valg og er fyldt med kontraster. Kontraster som giver os mulighed for at vende os imod det, der får os til at føle os godt tilpas og får os højere op på vores følelsesmæssige barometer.

Og det er præsis det forelskelse/kærlighed kan - nemlig at få os helt derop hvor det er lige før at kviksølvskuglen springer ud og knuser glasset.

Jeg føler mig SÅ priviligeret, fordi jeg har lært (og ved) hvordan jeg kan fremkalde denne følelse igen og igen. Jeg er et menneske på samme vilkår, som alle andre og selvfølgelig ridder jeg ikke rundt på en lyserød enhjørning og kaster med tryllestøv (hele tiden).

Ind i mellem dykker min energi også, men efter jeg har fundet ud af HVORDAN jeg skal bringe mig selv op på sadlen igen, er det blevet en noget sjovere snak.

Men tilbage til forelskelsen.

For jeg er så heldig at jeg er dybt og inderligt forelsket til op over begge ører, så meget at det ind i mellem får mig til at fnise stille, når jeg er alene.

 

Men i hvem dog, tænker du måske - hvem er den udvalgte? - hvem er Adonis?

 

Det skal jeg sige dig... Jeg er ganske enkelt forelsket i livet selv!

 

Jeg er smask forelsket i det liv, jeg har fået og det liv jeg lever.

Jeg er vild med det liv jeg har skabt mig. Det liv som jeg har været i stand til at skabe, fordi jeg har forstået, hvordan Loven om Tiltrækning bruges bevidst til at skabe det du ønsker dig.

 

Kunne du tænke dig at få fat i den der boblende champagne-følelse?

 

Så start med disse 3 tips, som kan hjælpe dig:

#1 Slip den negative energi og vær opmærksom på de ord du bruger. Er dine ord negative eller positive?

#2 Ret dit fokus i mod det du ønsker, i stedet for det du ikke ønsker.

#3 Sørg for at give dig selv oplevelser, der fylder dig med positiv energi.

 

Hvis du efter at have brugt mine 3 tips, stadig føler at dine vibrationer og din energi godt kunne bruge en tand mere, ja, så er E-kurset: Det starter med Tak - Lær de 7 genveje der løfter din vibration, måske lige noget for dig.

Du kan se en kort video om kurset på min youtube kanal.

Skab den skønneste dag - eventyret venter på dig

 

 

 

Kender du det her med, at du ønsker dig en rød bil?

Pludselig ser du røde biler overalt i byen.

Er du klar over at dette er et bevis på Loven om Tiltrækning i dit liv?

 

Ind i mellem støder jeg på mennesker, som fortæller mig, at de ikke tror på Loven om Tiltrækning - fordi de kun tiltrækker negative ting!

Når du tiltrækker negative ting, er det fordi du har fokus på det negative - dvs. på alt det, som du virkeligheden ikke ønsker at tiltrække.

Uanset om du tror på Loven om Tiltrækning eller ej, ja, så er Loven om Tiltrækning allerede i dit liv.

Loven om Tiltrækning er ikke en knap, du kan slå til og fra, når det passer dig.

Loven om Tiltrækning er på spil 24/7 i dit liv - uanset om du bryder dig om det eller ej og uanset om du tror på det eller ej.

 

Loven om Tiltrækning er allerede i dit liv.

Kan jeg bevise det?

Absolut ikke - men det kan DU, når du begynder at få beviser på Loven om Tiltrækning i dit liv.

Sagen er nemlig den, at Loven om Tiltrækning reagerer på det, du føler - både positivt og negativt.

Så når du bruger mest tid på at bekymre dig, og være optaget af alt det, som du faktisk helst er fri for i dit liv, ja, så bliver det denne følelse du oplever.

 

Bingo!

Du får præcis det samme tilbage igen.

 

Den gode nyhed er, at du selv bestemmer om du vil sende en positiv eller en negativ vibration afsted.

 

Og du kan faktisk lære, hvordan du mestrer den kunst, og du kan også lære hvordan du bliver mere bevidst om dine følelser, så det bliver lettere for dig at kontrollere om du sender en negativ eller en positiv følelse af sted.

 

Hvis du er ny indenfor Loven om Tiltrækning, så kan du starte med e-bogen og videoserien, som du modtager når du tilmelder dig nyhedsbrevet, eller du kan deltage i en workshop, hvor du får konkrete og lavpraktiske værktøjer, du kan gå hjem og bruge i dit eget liv, og få resultater med Loven om Tiltrækning med det samme.

 

 

Mit navn er Bettina, jeg er ekspert i visionboards og Loven om Tiltrækning. Jeg er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Lad mig hjælpe dig med at få mere frihed og handlekraft i dit liv.

 

Du er også velkommen i Facebook gruppen, hvor det hele startede

 

 

Er du en af dem, der er vokset op med Janteloven?

                                                                                                          

Og måske har du hørt "at du ikke skal tro, du er noget?"

Så læs roligt videre.

Glem Janteloven og fejr dine succeser!

Er du klar over hvor stor betydning det har, at du fejrer dine succeser - små som store?

Det kan være:

 • en ny kunde
 • et nyt salg
 • et mål du har nået
 • en gratis kop kaffe
 • en p-plads
 • osv., osv. fortsæt selv listen

Og hvorfor er det nu lige at det er så vigtigt at du fejrer dine succeser?

Det er det fordi, når du fejrer dine succeser, så fyrer du op under dine vibrationer (som jo i virkeligheden blot er det samme, som føelelser eller fornemmelser)

Definitionen på Loven om Tiltrækning er, at alt det du giver din energi, din opmærksomhed og dit fokus til, bliver det du tiltrækker til dit liv eller din virksomhed - både positivt og negativt.

DERFOR bør du fejrer dine succeser!

Hvordan du vælger at fejre dem, det er helt op til dig. Gør det der virker for dig: syng, dans, lad som om, lav et Vison Board, fortæl det til andre eller gør noget helt syvende!

Uanset hvad du vælger, så handler det om, at du følelsesmæssigt er et sted, hvor du føler dig glad, henrykt, begejstret, forventningsfuld, eksalteret osv.

Loven om Tiltrækning - den sørger bare for, at du får mere af det du beder om.

Og derfor er det vigtigt, at du fejrer dine succeser.

Og der er altså kun EN måde at få et andet resultat på, og det er ved at sende en anden vibration!

Så frem med pomponerne og giv den gas!

Vil du lærer mere om, hvordan du kan bruge Loven om Tiltrækning til at tiltrække det du ønsker dig, så er du velkommen på workshoppen, hvor du lærer opskriften, der virker.

Eller du kan starte med video serien "Start dagen med Bettina".

 • Drømme bliver til virkelighed...
 • You Always Get What You Vibrate
 • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
 • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
 • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019