Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 
     

Er du klar over at de ord som du vælger at bruge når du tænker, taler og skriver har afgørende betydning for, hvordan din virkelighed ser ud?

Måske kender du udtrykket "Tanker er toldfri" - Johh ...måske er tanker ganske vist toldfri i forhold til de omkostninger de har for andre mennesker, men vær sikker på at du selv kommer til at betale "told" af de tanker du tænker, på den ene eller den anden måde.

Virkeligheden er nemlig den, at det du vælger at rette din opmærksomhed, energi eller dit fokus på, det bliver det, der kommer til at præge dit billede af verden.

De ord du vælger spiller en afgørende rolle i den sammenhæng.

Se med her hvor jeg forklarer hvordan forholdet er mellem vores ord og vores tanker:     

Se det spændende interview med Michael Losier - forfatter til bogen: Loven om Tiltrækning - Videnskaben om at tiltrække mere af det, du ønsker og mindre af det, du ikke ønsker.

Er du en af dem der har brugt Loven om Tiltrækning i dit liv og har sørget for at bruge alle de 3 trin til bevidst tiltrækning? Alligevel står du tilbage og tænker: Hvorfor kommer det ikke til mig, det som jeg har bedt om?

Ved du hvad – du har som mange andre uden at vide det, spændt ben for dig selv og dit eget ønske.    

Det hele handler om at kunne lade det ske.

Når jeg taler om at lade det ske, så betyder det ganske enkelt at kunne være åben for de muligheder der viser sig og rent faktisk være i stand til at lukke dem ind i dit liv. Overordnet set forstår vi jo alle sammen hvad det betyder, men det bliver straks en helt anden sag, når det for alvor skal stå sin prøve.

Lad os tage et eksempel: Vi kan tage udgangspunkt i at du f.eks. ønsker dig et nyt job             

Du har gjort dig klart hvilket specifikt job du drømmer om, hvad det skal indeholde af arbejdsopgaver, hvilken atmosfære der skal være på din nye arbejdsplads mv.  og du har måske endda sat dit ønske på dit visionboard. Du har gjort alt hvad du kan for at give dit ønske energi, fokus og opmærksomhed. Alt er klart og du mangler nu kun det sidste og tredje trin – nemlig at lade det ske.     

Og så begynder det…

Nu kommer tvivlen snigende og de små stemmer som taler til os netop når de ikke skulle (og her taler jeg altså ikke om at høre ”stemmer” i traditionel forstand). Det vi oplever i denne sammenhæng er vore egne begrænsende overbevisninger, som spænder ben for os. Forskelligt er det for os alle hvad det er vi hører, men mon ikke du kender disse:

”Hvordan skulle det overhovedet kunne lade sig gøre”
”Hvorfor skulle de vælge mig, jeg kan jo ingenting”
”Jeg har ikke fortjent det”
”Jeg duer ikke til noget”
”Jeg er ikke god nok”
”Det går nok galt”
Osv osv osv

Du kan selv fortsætte listen.

Og hvis vi skal kigge tilbage på, hvad det egentlig er Loven om Tiltrækning tager sig af, ja, så gør den jo kun en eneste ting og det er at sørge for, at du får mere af det du beder om. Så selv når vi mener at vi har gjort alt forarbejdet ordentligt og det hele er gjort klart – så rammes vi alligevel af vores egne begrænsende overbevisninger, og ingen ting sker.

Men heldigvis findes der værktøjer og processer der kan hjælpe dig videre, så du stopper med at spænde ben for dig selv, og kan begynde at tiltrække det du ønsker dig i stedet for. Det hele handler om at lade det ske. Jo mere du tror på at det rent faktisk er muligt, desto mere baner du vejen for at lade det ske, så du også kan få det liv du drømmer om.

Lad det ske – Eventyret venter derude

Bettina

Er du også en af dem, der ikke altid er tilfreds med de resultater du får i dit liv? Så læs med her og lær hvordan du kan nulstille din vibration, så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker, og mindre af det du ikke ønsker.

Jeg har taget min egen medicin!

Jeg har fået en ny hjemmeside. Ja, altså ikke en ny url (hedder det vist nok), men altså blot et nyt udseende. Længe har jeg ønsket mig en hjemmeside, som i højere grad levede op til mine ønsker.

Min gamle side har bestemt tjent sit formål. Men som tiden gik, begyndte jeg at synes at den var både grim og forkert.

….Og hvordan er det nu lige det er med de ord vi bruger?

Jeps! Nemlig. De ord vi bruger, former de tanker vi tænker. Tankerne vi tænker påvirker de følelser vi har, og det vi sender ud. Og vores søde ven, Loven om Tiltrækning, gør såmænd ikke andet end at passe sit job, og sørge for at vi får mere af det vi beder om! Bum!

Så – gæt hvad der skete – Jo mere grim og umulig jeg rent faktisk synes min hjemmeside var, desto mere pinlig og flov var jeg over at vise den frem.

Det stod på et stykke tid. Indtil jeg fandt flasken med ”Min egen medicin” på hylden i badeværelset og tog et sip af den.

Jeg stod med et resultat, som jeg ikke ønskede. Jeg så på det og spurgte mig selv: Godt så – hvis dette er hvad jeg ikke vil have, hvad er det SÅ jeg ønsker?

Jeg rettede mit fokus, min energi og min opmærksomhed på det jeg ønskede i stedet for. Nemlig en hjemmeside som levede op til det jeg ønskede.

Og i dag – tha daaaa (trommehvirvel....) - er min nye side gået i luften. Lidt har jeg lavet selv – men det meste er lavet af denne skønne dame: Louise Sverdrup som er Webudvikler og Webdesigner og i min optik også Web-Wiz!

Jeg kan varmt anbefale Louise, hvis du har brug for en professionel til at designe og kode din side.

I melletiden så husk på at når vi går fra det vi IKKE ønsker til det vi ØNSKER, så ændrer ordene sig. Og når ordene ændrer sig, så ændrer vibrationerne sig....og mine damer og herre …når vibrationerne ændrer sig så ændrer resultaterne sig.

Eventyret venter derude

Kærligst

B

Kender du det at du støder på guldkorn, som du absolut må gemme til det helt rigtige tidspunkt oprinder.

Den dag, hvor alt er perfekt!

Måske kender du det fra dig selv? Eller måske kender du bare nogen der er sådan…. I hvert fald kender du lige om lidt mig, for sådan er jeg også!

Jeg er ikke meget for det, men jeg må se det i øjnene: Mit navn er Bettina og jeg samler på guldkorn! There.. nu er det ude i det åbne.

Flere artikler...

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019