Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

"Count your blessings"

Denne talemåde bruges ofte på engelsk…oversat til dansk betyder det "tæl dine velsignelser", eller tæl de positive ting.

Faktisk er det min kæphest.

I min optik er det lige præcis det, det handler om, nemlig at vi hele tiden bør fokusere på det positive, frem for det negative. At vi lærer at være taknemmelige for det vi har, i stedet for hele tiden at være optagede af alt det vi ikke har.

I øjeblikket har der på blandt andet Facebook, spredt sig en tendens til at nominere hinanden til forskellige udfordringer. Det glæder mig at se, at tråden nu også er taget op på andre områder end at få en ven til at hoppe i bølgen blå i alt for koldt vand. Til min store fornøjelse har jeg konstateret at nomineringerne nu også handler om at udtrykke sin taknemmelighed over de ting man allerede har i sin hverdag.

Det synes jeg er stort! Og helt bestemt et vigtigt skridt, mod forståelse af, at det du vælger at give din opmærksomhed også er det der kommer til at præge billedet, og det du får mere af.

Det du fokuserer på vokser, og kommer til at præge dit mind-set. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på i hvilken retning du vender dit blik – kigger du positivt og optimistisk på verden, eller gør du det modsatte? Du vælger selv!

Jeg har lige læst en smuk bog af Rhonda Byrne (The Magic). I bogen er der en passage, som beskriver netop det: At vi skal huske at tælle vores velsignelser – altså tælle det positive – påskønne og være taknemmelige for det vi har.

Rhonda Byrne skriver følgende om bagsiden af medaljen ved ikke at påskønne de positive ting i vores liv:
”…Bagsiden af medaljen er, at når vi ikke tæller og påskønner det positive i vores liv, risikerer vi at falde i den fælde, hvor vi uforvarende tæller negative ting. Vi tæller negative ting, når vi snakker om ting, vi ikke har. Vi tæller negative ting, når vi kritiserer eller finder fejl hos andre mennesker, når vi brokker os over trafikken, over at stå i kø, over forsinkelser, regeringen, ikke at have penge nok eller over vejret. Også negative ting vokser, når vi tæller dem, men derudover annullerer vi de positive ting, der var på vej til os, hver gang vi tæller noget negativt…..”

I stedet for skal vi vende medaljen om, og tælle og påskønne det positive i vores liv. Alt det vi har at være
taknemmelige for. Og det hævder jeg hårdnakket at vi alle sammen har!

Prøv med en lille øvelse – prøv at skrive 5 ting ned hver dag, som du er taknemmelig for.

Jeg garanterer for, at du vil kunne mærke en forskel i dit energiniveau. Jeg har i tidligere indlæg gjort opmærksom på dette, - og det kan ikke siges for ofte eller understreges nok, men: Dit fokus bliver din virkelighed, og det du giver din opmærksomhed til får du mere af.

Løft din energi og din vibration – eventyret venter derude

KH

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019