Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

Jeg eeeeeeeelsker bøger! Jeg kunne til hver en tid overleve temmelig længe på en øde ø, hvis blot jeg bare havde en stak bøger …ja, ok – og så måske lige et par andre småtterier. Men hvorom alting er, er jeg i øjeblikket er i gang med at læse en skøn lille natbords bog: Chicken Soup for the Soul (på dansk: Sund kost for sjælen) skrevet af Jack Canfield og Mark Victor Hansen.

Bogen er en samling af små essays fyldt med klogskab og pointer. En af de historier som har gjort stærkt indtryk på mig, er den følgende…læs med og se om den også gør det for dig……

En af gangen

”En af vores venner gik tur i solnedgangen på en øde mexicansk strand. På et tidspunkt begyndte han at kunne skelne en anden mand i det fjerne. Da han kom nærmere, bemærkede han, at den mexicanske mand der kom gående imod ham, blev ved med at bukke sig ned og samle noget op og smide det ud i havet. Gang på gang smed han noget ud i havet.

Vores ven kom nærmere endnu og kunne nu se, at det var søstjerner, der var skyllet op på stranden, den anden mand samlede op og en ad gangen smed tilbage i havet.

Vores ven blev nysgerrig. Han henvendte sig til manden og sagde: Godaften min ven. Jeg spekulerede på hvad det er du er i færd med.

Jeg smider søstjernerne tilbage i havet. Forstår du, det er lavvande i øjeblikket, og alle disse søstjerner er blevet skylle op på stranden. Hvis jeg ikke smider dem tilbage i vandet, vil de dø af iltmangel. Det forstår jeg, svarede vores ven … men der må ligge tusindvis af søstjerner her på stranden. Du kan umulig få fat i dem alle. Der er simpelthen for mange af dem. Og du må da kunne forstå, at det samme fænomen sandsynligvis gentager sig på hundredevis af strande op og ned ad kysten. Kan du ikke se, at det umuligt kan gøre nogen forskel?

Den lokale mexicaner smilede, bukkede sig ned og samlede en ny søstjerne op. Idet han smed den tilbage i havet svarede han: Det gjorde en forskel for den der!”

Jack Canfield og Mark Victor Hansen

Gå ud og gør en forskel – eventyret venter derude

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019