Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

Ifølge Dharmaloven besidder vi alle et unikt talent, og hver især har vi en unik måde at udtrykke dette talent på. Med andre ord, er der et eller andet, lige præcis du kan gøre bedre end nogen anden i hele universet – og for ethvert unikt talent og enhver unik udtryksform af dette talent, findes der også unikke behov, dvs. mennesker i denne verden, som har brug for lige præcis det du kan!

Det er jo en overordentlig smuk tanke at alt her i vores liv og verden passer sammen som puslespilsbrikker, og at der (trods alt) er mening med galskaben.

Du må selvfølgelig selv bestemme om du tror på den ene eller den anden version. Jeg for min del er af den opfattelse at vi er her af en grund.

At vi alle har et mål med livet … en unik evne eller et specielt talent at give til andre. Du behøver ikke være enig med mig, det vigtigste er blot, at du bruger din tid her i verden på det, der giver mening for dig.

Og det er kun dig der ved, hvornår du har fået Jackpot. Det er der ingen andre der kan fortælle dig! Lyt til din intuition – til dine følelser. De lyver aldrig for dig! Giver det dig en god følelse, eller en dårlig følelse? Bevæger du dig henimod, det du gerne vil - eller væk fra?

Hvis du vil tjekke om du rent faktisk beskæftiger dig med det, som giver dig glæde og energi, så læs videre.

Keder du dig ofte i det du laver? Hvis du kan svare ja, så handler det højst sandsynligt om at du endnu ikke har fundet dit Dharma.

Men hvordan finder vi så vores Dharma? Måske kan disse små øvelser hjælpe dig på vej.

Prøv at bruge lidt tid på at reflektere over følgende spørgsmål:

Hvad gør dig rigtig glad at lave?
Hvad får lyset frem i dine øjne – hvad kunne du lide at lave som barn?
Hvis alt i verden var muligt, hvad ville du så gøre selvom du ikke fik penge for det?

Spørg derefter dig selv: Hvordan er jeg bedst egnet til at tjene menneskeheden. Hvordan kan jeg hjælpe? Hvordan kan jeg hjælpe alle dem jeg kommer i kontakt med?

Jeg vil faktisk godt love dig, at når du knækker koden – så bruser champagne-boblerne rundt i kroppen på dig af ren og skær eufori.

Så trust me - det er værd at bruge tid på!

Gå ud og find dit Dharma – Eventyret venter derude

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019