Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

Vi har så travlt med hele tiden at kigge på, hvordan andre gør og hvad de gør mod os, i stedet for at vende blikket indad og se på, hvad vi selv kan gøre.

Alle har vi hver vores helt egen model af verden og af virkeligheden – det er ikke det samme billede vi ser.

Min verden er ikke den samme som din verden. Og det er vel sådan set også fint nok. Der hvor jeg oplever, det bliver en udfordring, det er, når vi fejlagtigt antager at andre ser det samme som os selv. Og når vi derfor tillader os, at lave benchmarking i forhold til rigtigt eller forkert, udelukkende baseret på det billede af verden vi selv ser. Det er her tingene for alvor går galt – når vi forsøger at pådutte andre vores opfattelse af rigtigt og forkert.

Det er et dødsdømt og nytteløst forsøg at prøve at omvende andre til din egen forståelse, alene baseret på antagelsen om, at deres billede er forkert og dit rigtigt.

Det er afgørende for vores eksistensgrundlag, at vi som art er i stand til, at tilpasse os de forandringer vi møder. De fleste af os er stødt på citatet fra evolutionens fader, Charles Darwin som sagde: It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change".

Du har måske også, som jeg, fået indprentet I skolen, at det Darwin mente var, at det er den stærkeste der overlever. Men mine damer og herrer – det er det ikke! Citatet henviser til, at ud af en art er det de individer, der har lettest ved at tilpasse sig udviklingen, der overlever.

De fleste af os kender det sikkert fra vores arbejdsliv, hvor mange uden tvivl har været impliceret i omstruktureringer, implementering af diverse smarte tiltag osv. osv. Alt sammen fint nok. Men de af os der har, har helt sikkert også haft kolleger, som måske havde svært ved at tilpasse sig de forandringer der skete. Vi har helt sikkert også haft kolleger der var gode til det modsatte uden de store sværdslag.

Når vi ønsker ændringer i vores liv, så vær klar over at det eneste du kan ændre på her i verden er dig selv, din egen tilgang til tingene, og de signaler, følelser og vibrationer du sender ud. Du kan ikke ændre på andre.

Til gengæld kan du være 200 % sikker på, at i det øjeblik du ændrer dig, så ændrer alt omkring dig sig også!

Hvis du har en mand/kone, børn, kat, hund, en nabo, en søster, en mor, ja ligegyldig hvem du omgiver dig med, så prøv at lægge mærke til, hvad der sker med dem der er omkring dig, hvis du ændrer blot en lille ting. Hvis du pludselig siger tak, hvor du ikke plejer at gøre det, hvis du pludselig smiler til en fremmed i bussen, hvor du ikke plejer at gøre det, hvis du pludselig siger noget pænt til din mand/kone, når du ikke plejer at gøre det… ja, du kan selv fortsætte listen – men prøv det. Det er her guldet til udvikling og ændring ligger – nemlig inde i dig selv.

Husk du har altid et valg – og du vælger selv.

Så hvad med dig selv? Vil du dreje på din egen knap, eller vil du vente på at verden begynder at rotere den anden vej
rundt om dig?

Træf et valg – Eventyret venter derude

KH Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019