Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

Er du også en af dem, der ligesom mig, oplever at julen og årets afslutning kommer bag på dig? Til trods for at begivenhederne på ingen måde kan siges at være uventede? Det sker pænt meget på samme facon hvert eneste år.

Alligevel er der år, hvor jeg ikke helt forstår at jeg lige pludselig står midt i al jule-hejset igen.

Det skete for mig igen i år. Med et gik det op for mig at det er lige om lidt. I skrivende stund er det den 20. december og julen venter lige om hjørnet. Om bare 11 dage, så rinder 2014 ud, og et nyt sprødt og ubeskrevet år tager sin begyndelse.

Jeg elsker jul! Jeg vil rigtig gerne nyde julen og ikke være stresset og halse bagefter. Bare være og være midt i det – være til stede i det der er. Det har strejfet mig, at det er ærgerligt, at vi har så travlt med alle forberedelserne til jul, at vi ikke når at nyde alt det, vi bygger op til, før det nærmest er forbi.

Men noget af det, jeg har opdaget, som virker for mig, det er dels at få frisk luft, men lige så vigtigt at få lov til at være stille med mig selv. Få mit sind bragt til ro. Meditation og mindfulness JA TAK!

Bare rolig - du behøver ikke at være kronraget, sidde i zen-stilling og i orange tøj for at meditere, du kan såmænd ligeså godt tage 10 minutter, hvor du sidder på en stol. Luk øjnene og træk vejret dybt ind og mærk, hvordan kroppen slapper af.

Prøv at få kroppen og sindet gjort stille ved blot at være og trække vejret….. Nyd de 10 minutter for dig selv og vend tilbage til familien med totalt overskud.

Jeg glæder mig til, at det lige om lidt er nu – og jeg glæder mig rigtig meget til at få en bestemt bog i julegave af min familie. Jeg har selv købt den og pakket den ind (for at det skal være rigtigt). Jeg glæder mig til at flå papiret forventningsfuldt af juleaften, og endnu mere til at bladre om på den første side og fordybe mig.

Bogen er: Pernille Melsteds nye bog om Skygger: Sæt dig selv fri

Derudover skal jeg have lavet mit visionboard for 2015. En helt fantastisk proces som jeg glæder mig så meget til. For mig er det næsten som en slags ekstra juleaften at lave sådan et visionboard. Jeg elsker processen – jeg elsker forberedelsen – jeg elsker udførelsen og ikke mindst det færdige værk, som jeg ved bliver helt anderledes end jeg havde forestillet mig, men som kommer til at fylde mig med glæde det kommende år.

Jeg er forventningsfuld omkring 2015. Det bliver et spændende år.

Glædelig jul og - husk de 10 minutter til dig selv –

Eventyret venter derude

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019