Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

Igennem længere tid har jeg været optaget af begrebet synkronisitet. Eller meningsfulde sammenhænge. Hver gang jeg støder på synkronisitet, tager jeg mig selv i at tænke, om dette blot er en tilfældighed, eller om det er universets form for match fixing?

Hvor mange såkaldte ”tilfældigheder” kan man lige støde på i sit liv? Hvornår er det tilladt at tænke hmmm …. Det var da alligevel godt nok pokkers så mange såkaldte tilfældigheder, der lader til at ske gang på gang?

For mere end 30 år siden udgav bandet ”The Police” et album ved navn ”Synchronicity”. På det tidspunkt havde jeg ikke den store forståelse for, hvad titlen dækkede over, ud over at jeg fandt den pudsig sammenlignet med tidligere titler.

Mange år er gået siden da, og man kan jo undre sig over, hvorfor visse ting her i livet, tilsyneladende har så svært ved at trænge ind på lystavlen. I hvert fald er det først i nyere tid, at jeg dels har forstået, hvad ordet dækker over, og ikke mindst er blevet optaget af, hvordan vores liv – i hvert fald mit liv – igen og igen byder på episoder og hændelser, der uden tvivl hører inde under denne paraply.

Igen og igen støder jeg på mennesker, episoder og hændelser, der bekræfter synkronisiteten i den verden vi lever i. Det følgende er blot et eksempel af mange:

Jeg har en kær gammel veninde, som flyttede til USA for omkring 20-25 år siden. Dengang var der ikke noget internet eller e-mail. Hvis vi ville have kontakt med hinanden, måtte vi derfor ringe eller skrive rigtige breve på papir. Vi var unge, og i sagens natur var det svært at opretholde en daglig, ugentlig, ja, endog en månedlig kontakt.

Tiden gik, og en dag havde vi begge fundet vej til Facebook, hvor vi så at sige genfandt hinanden. Dejligt nu at kunne følge lidt med i hinandens liv, om end på afstand. Året var august 2008.

4 år senere vågnede jeg op til en besked på Facebook, fra selvsamme veninde – hun skrev: ” Jeg hørte netop en sang i
radioen og kom til at tænke på dig” – sangen hun refererede til var: A change is gonna come med Sam Cooke.

Da jeg læste hendes besked, måtte jeg lige synke en ekstra gang. Uden at vide det, havde hun nærmest givet mig overskriften på mit liv på dette tidspunkt.

4 år var gået siden vi sidst havde skrevet sammen, og hvad min veninde ikke vidste, var, at jeg få dage inden hun skrev til mig på Facebook, netop var trådt ind i en af mit livs større udfordringer, som på alle måder viste sig at blive skelsættende for mig. Men ja, min veninde havde fuldstændig ret: A change is gonna come….og det var præcis, hvad der var på vej til mig på dette tidspunkt.

Synkronisitet eller blot en tilfældighed…..? Det må du selv bedømme.

Grib dagen - Eventyret venter derude….

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019