Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

Allerede da jeg var en lille pige, drømte jeg om at blive skolelærer. Jeg fik ros af de voksne og klap på hovedet, når jeg som 8-årige var i stand til at svare på, hvad jeg ville være, når jeg blev stor. Jeg ville være skolelærer.

Jeg har altid tænkt at det med at kunne lære andre mennesker noget, må være den største gave i verden. Tænk en gang at stå med ansvaret for at lære andre noget!!

I min verden er det et kæmpe privilegium at få lov og mulighed for.

Jeg blev ikke skolelærer, og jeg måtte gå mange snoede veje for at nå til der, hvor jeg er i dag. Dermed mener jeg ikke at en eneste af de centimeter jeg har gået i omveje var spildte – på ingen måde. Hver og en har fyldt mig med læring og erfaring, og jeg ville ikke have undværet det for alt guld i verden.

Men i dag har jeg fået indkapslet det jeg brænder for: nemlig at inspirere og motivere andre mennesker – at dele ud fra min egen skattekiste af oplevelser, læring og erfaringer. I LOVE LOVE LOVE IT!!! Det er mit Dharma.

Hvad drømmer du om? Hvis du selv kunne bestemme, hvilket liv lever du så?

Kunne du tænke dig at lære, hvorfor du tiltrækker negative ting ind i dit liv, og ikke mindst, hvordan du får det til at stoppe, så kommer jeg gerne ud og coacher dig og dine venner, familie, kolleger i hvordan Loven om Tiltrækning kan hjælpe dig med dette.

Interesseret? Send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eventyret venter derude

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019