Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

"You can’t stop the waves, but you can learn how to surf"

Jeg synes det citat er så smuk! Det er Jon Kabat-Zin der har sagt det. Jon Kabat-Zin er ”THE master of Mindfulness” – hvis nogen ikke var klar over det…

I mit univers indkapsler det essensen af det flow, der nu en gang er i vores liv. Det er uomtvisteligt og uundgåeligt, at vi går gennem livet uden, at vi møder udfordringer på vores vej. Der kommer noget til os alle.

Som lille var jeg velsignet med en smuk, skøn og klog mormor, som altid lige kunne rive et guldkorn eller to af sig. Meget af det hun har sagt, forstod jeg ikke altid som lille, men som voksen krystalliserer det sig.

Jeg husker blandt andet, at hun har sagt, at vi som mennesker ikke får mere, end det vi kan klare. Jeg skal ikke sætte mig til doms over, hvorvidt du synes det er rigtigt eller forkert, men jeg for min del tænker, at vi netop ikke kan stoppe bølgerne i at slå ind mod stranden.

De fortsætter, uanset om vi bryder os om det eller ej. Vi har ingen indflydelse på det.

Men det vi kan gøre er, at vi kan lære at "surfe", så vi kan ride med på bølgen i stedet for at falde af og blive trukket rundt mellem sand og sten.

Det tager tid at lære at surfe, og det kræver viljestyrke, beslutsomhed og ualmindelig meget tålmodighed, præcis som da jeg var ganske ung, og min gode ven, gik med mig en hel dag ved stranden i et forsøg på at lære mig det.

Jeg knoklede på og nægtede at give op og til sidst – da solen var ved at gå ned, lige præcis i det øjeblik - så lykkedes det mig at komme op at stå på brættet. Heureka! (Umiddelbart herefter var jeg så ved at drive til havs og måtte hentes ind af min ven inden jeg ramte Samsø. Men det er en anden historie).

Det ville nok have taget mig yderligere en dag eller mere at finde ud af det med sejlet. Så jeg må jo nok se i øjnene at der ikke kom en surfer-chik ud af mig. MEN jeg KOM faktisk op at stå, så var jeg blevet ved længe nok, så ville jeg formentlig have lært, hvordan jeg skulle sætte kurs og styre sejlet op mod bølgerne. Og hvem ved – måske var jeg faktisk blevet helt ferm til det, hvis jeg havde øvet mig længe nok.

Uanset hvor meget vi slår os på livet, så må vi rejse os igen og blive ved med at forsøge at komme op at stå på brættet, og få styr på sejlet, så vi netop ikke driver til havs eller bliver revet rundt på bunden, men så vi selv sætter kursen, så vi kan få det liv vi drømmer om.

Lær at surfe….

Eventyret venter derude

Bettina

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019