Focus & Flow

Skolen for konkret anvendelse af Loven om Tiltrækning

 

 

Hvem er hende Bettina?

Ja, som du nok allerede har gættet, så er mit navn Bettina Møller Jensen - ekspert i Visionboards og Loven om Tiltrækning - og kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. 

Oprindeligt er jeg uddannet cand.ling.merc. i engelsk med bestalling som Tolk og Translatør.

Udover ualmindeligt mange arbejdsår i den finansielle sektor, indenfor både salg, ledelse, rekruttering, medarbejderudvikling og forretningsudvikling, har jeg en værktøjskasse fyldt med alskens forskellige uddannelser og kurser, heriblandt NLP Practioner, Coach, og derudover, er jeg, som den eneste i Danmark: "Certified Law of Attraction Facilitator".

Certificeret og trænet af Michael Losier i Canada. (se reference HER)

 

Hvad kan du hjælpe med, Bettina?

Helt konkret og lavpraktisk hjælper jeg dig med at ændre dit mind-set.

Det gør jeg ved at lære dig konkrete og lavpraktiske værktøjer - der virker og giver dig resultater.

Alle workshops, foredrag, kurser og coaching, som jeg tilbyder, tager udgangspunkt i at lære dig elementerne i Loven om Tiltrækning og hvordan du kan bruge dem bevidst, så du kan skabe dig det liv, du ønsker dig.

Fokus er på at træne dig i, hvordan du selv bruger redskaberne, til at tiltrække mere af det du ønsker dig. Samt at lære dig, hvordan du flytter dit fokus fra alt det, som du ikke ønsker i dit liv.

Al min undervisning tager udgangspunkt i, at du selv arbejder med redskaberne, så du får det ind under huden. Når du går hjem efter et kursus eller en workshop, så ved du præcist, hvad du skal gå hjem og gøre.

I gennem årerne har jeg undervist i hundrevis af mennesker i hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, og hvordan du bruger den bevidst - og jeg ved hvad jeg taler om.

Min passion er Loven om Tiltrækning og undervisning, så når du deltager i mine kurser mv., så kan du forvente at mærke min begejstring og entusiasme for det jeg taler om.

Kurser og workshops i Loven om Tiltrækning kan hjælpe dig uanset om du er privat person eller en virksomhed. Redskaberne er universelle og kan implementeres i alle sammenhænge.

Eventyret venter derude ..... må jeg hjælpe dig med dit?

Kh

Bettina

Har du spørgsmål? Så kontakt mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Eller kom med i Facebook gruppen

  • Drømme bliver til virkelighed...
  • You Always Get What You Vibrate
  • You don't need to see the whole staircase. Just take the first step
  • Set Your Vibration in the Morning and Watch your Day go according to it.
  • Let go and Trust the Universe.

CVR. 36145293 - Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Focus & Flow - Skolen for Loven om Tiltrækning / Bettina Møller Jensen 2014-2019